know us

 

Eigenaar Jacqueline van den Bergen is een Rotterdamse ondernemer met ruim 25 jaar ervaring en 1 miljoen oplossingen

Als echte fixers is Jacqueline inmiddels gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van sales, (netwerk)marketing, PR en Public Affairs, gedrags-analyse/mindset, (social)media, bedrijfsovernames & fusies, networking, cultuurveranderingen en (personal) branding. Vanuit hun vrije en zeer creatieve geesten wordt alleen maar in oplossingen gedacht. Altijd resultaat- en doelgericht, met gevoel voor oorzaak en gevolg, advieslustig, sturend, accuraat, actiegericht, ondernemend en rustig in spannende tijden. Omdat wij jouw probleem gegarandeerd fixen en oplossen, kunnen wij een resultaatgarantie geven.

Bureau Know The How

Bureau Know The How (BKTN-Rotterdam) ziet snelle en effectieve mogelijkheden om bedrijven te helpen DOEN na inzicht in de HOE-vraag. Weet WAAROM je er bent, focus op je KRACHT/TALENT, ontdek HOE en DOE!

Als persoonlijke fixers nemen we tijdelijk jouw probleem over en uit handen en versnellen we de oplossing. Binnen een ½ uur kunnen we bepalen of het haalbaar is om verder te gaan en maken we een kostenraming met drie succesroutes.

Een inschatting van de kosten/investering maakt onderdeel uit van de intake. En die is kosteloos. Wij werken overigens kanaal- en middelenvrij. En kunnen er dan ook geen doekjes om winden. Wij zetten de boel aan. In een half uur weet jij jouw hobbel.

BKTH Partner worden en meeDOEN?

BKTH Partner worden en meeDOEN?

HET IS tijd voor

DOEN!